Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Майорка

Літній відпочинок
Майорка
  
Майорка Майорка Майорка
     
Майорка – один із Балеарських островів, який знаходиться в Середземному морі, належить Іспанії. Майорка являється найбільш розвинутим островом з поміж решти у плані розвитку умов для туристів. Одним із основних факторів, які роблять Майорку такою привабливою, являється її дивовижно багата і різноманітна природа. Незважаючи на невеликі розміри острова, територія Майорки налічує велику кількість національних парків (тут знаходиться більше 40 заповідників). Зачаровує контрастне поєднання моря, гірських скель, дубових і соснових рощ та багаточисленні заливи з прозорою водою.
   
В горах Serra-de-Sramuntana можна із задоволенням оглядати гірські пейзажі. У цій гірській острівній частині розмістилися такі мальовничі містечка як Valdemossa, Soller і Deia. Північна частина Майорки, окрім гірського пейзажу, який простягається на сто кілометрів, має чудові пляжі, наприклад, Port de Soller, Sa Calobra. Південна частина Майорки є більш сухою і жаркою. У східній частині острова, окрім невеликих бухт, які донині зберегли недоторканий цивілізацією зовнішній вигляд (Mecsyda, Torta, Agulla), є можливість відвідати такі дивовижні місця, як печери Drach з великим підземним озером; Artа разом із Canyamel, а також Ams в Porto Cristo.
   
Іншою важливою туристичною зоною на Майорці – північно-східна зона, де знаходяться великі бухти Пойенса і Алкудія. Найбільш важливим населеним пунктом цієї зони  Пойенса, там відпочивають переважно творчі особистості: художники, артисти.
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине