Тури по Україні
 
 

розгорнути | згорнути

   
Тури по Західній Україні  Фірма
Тури по Західній Україні  Контакт
Тури по Західній Україні  Відправити запит
Тури по Західній Україні  Реєстрація
Тури по Україні  Відгуки
Тури по Україні  Договір
 


Пасха у Львові

Свята у Львові / Пасха
ПАСХА У ЛЬВОВІ

   
Пасха у Львові Пасха у Львові Пасха у Львові
 
01.05.2021
Зустріч на вокзалі представником фірми, трансфер в готель. Поселення  в готель згідно правилам готелю. Пішохідна екскурсія по місту. Ви підете в старовинний центр Львова, де екскурсовод проведе Вам захоплюючу екскурсію, ознайомить із історичними і архітектурними пам'ятниками міста. Площа Ринок – серце старого міста, бере свій початок з 14 ст., де всі 44 будинки і міська Ратуша – пам'ятники архітектури. Італійський дворик*, перлина площі – Латинський собор на будівництво якого знадобилося майже 100 років, каплиця Боїмів і кампіанів – усипальниця багатих міщан, Аптека-музей* – найстаріша із Львівських аптек, Вірменський собор, ансамбль Успенської церкви, Домініканський собор – один із найбільш великих і видатних будівель бароко, де сьогодні можна послухати органну музику, Бернардинський собор, Королівський і міський Арсенали, Порохова вежа, фрагменти стін.
У вільний час пропонуємо:
- відвідання аквапарку «Пляж»* //www.aqualviv.com.ua/
- каток, боулінг в гіпермаркеті //www.kingcross.com.ua/
- музей пивоваріння, розташований на території відомої Львівської пивоварні.
 
02.05.2021
Після сніданку Ви зможете провести час до від'їзду: відвідати святкову службу в одному із храмів, а також музей народної архітектури і побуту під відкритим небом “Шевченківський гай”,
Напередодні Великодня на території Музею народної архітектури та побуту можна взяти участь у майстер–класах по розпису писанки, а вже під час самого святкування стати учасником традиційних Великодніх забав для дітей та дорослих, юнаків та юнок. Серед них –  «Кривий танець» (постійно–діючий гаївковий  танець, який тягнеться по алеї від входу і до церкви в центрі музею); конкурс  «Писанка для милого», Майстерня автентичного танцю, атракціон «Гойдалка». Основна частина Фестин «Велика гаївка» пройде на головній сцені. У програмі: гаївки, веснянки, конкурси, забави, аукціон писанки, виступи фольклорних, хореографічних колективів, естрадних виконавців.
Здійснити прогулянку по старовинному Львову, насолоджуючись відомими львівськими солодощами і кавою в одній із «кав'ярень» чи «цукерень», а також спробувати «еліксир богів» в єдиній в Україні Майстерні шоколаду. А ще можна відвідати Музей пивоваріння, розташований на території знаменитої Львівської пивоварні, музей-аптеку, органний концерт, а також знамениті ресторани: Лівий берег, Криївка, Гасова лямпа, Мазох-кафе...
 

Пасха у Львові Пасха у Львові Пасха у Львові
 

Рекомендуємо відвідати: музей старовинної зброї «Арсенал», (вх. квитки – 30 грн./дорослий; 10 грн./дитина, 100 грн/екскурсовод), музей-аптека (вх. квитки  25 грн./дорослий; 15 грн./дитина ), Картинна галерея (вх. квитки – 30 грн./дорослий; 15 грн./дитина), Історичний музей та Італійський дворик (вх. квитки – 40 грн./дорослий; 15 грн./дитина, екскурсовод – 100 грн), музей пивоваріння (вх. квитки з дегустацією – 105 грн./дорослий).
 
Варіанти розміщення
Вартість в грн. від особи в двомісному номері 
2 дні / 1 ніч
«Жорж»1700
«Дністер» **** класичний1660
«Соната"*1450
«Гетьман» ***1020
«Євроотель ***1640
Увага! Наведена далі інформація лише для зареєстрованих користувачів.
Стати Партнером
  
У вартість включено:
  • Проживання: 1 ніч в готелі;
  • Харчування: ВВ;
  • Екскурсійне обслуговування в перший день бл. 2,5 годин у складі групи
  • Зустріч на вокзалі і трансфер в готель.
 
Тури по Україні Замовити   Тури у Львові Стати Партнером
     
  Подорожі по Україні з © Туроператором Офіт-Сервіс: приймаючий оператор по Україні  

 
Логін



Login :
 
Passwort :
 
       
 
Забули гасло?


 
 

Туры по Украине